Strona 1 z 1

Gotowy zestaw do monitoringu do samodzielnego montażu, gdzie kupić?

Post: 20 cze 2017, o 21:14
autor: Druch
Szukam jakiegoś prostego zestawu do monitoringu. Prowadzę niewielki sklep spożywczy ale z racji że było ostatnio trochę kradzieży to chciała bym mieć kilka kamer. Możecie mi coś polecić? Mąż zamontuje to samodzielnie.

Gotowy zestaw do monitoringu do samodzielnego montażu, gdzie kupić?

Post: 21 cze 2017, o 00:01
autor: Wilczyca
Jeżeli chcesz jakiś prosty zestaw do monitoringu to może uda mi się pomóc. Sama kupowałam jakiś czas temu gotowy zestaw z trzema kamerami, rejestratorem i alarmem na stronie http://www.itchome.pl/zestawy-do-monitoringu-pm-41.html. Bardzo fajne ceny i profesjonalne doradztwo.

Gotowy zestaw do monitoringu do samodzielnego montażu, gdzie kupić?

Post: 21 cze 2017, o 01:30
autor: Druch
Myślisz że takie coś będziemy w stanie samodzielnie zamontować?

Gotowy zestaw do monitoringu do samodzielnego montażu, gdzie kupić?

Post: 21 cze 2017, o 04:00
autor: MateuszKosiński
W większości gotowych zestawów masz instrukcję obsługi wraz z montażem więc jeżeli mąż posiada podstawowe zdolności do grzebania to powinien sobie poradzić. Sam montowałem coś podobnego i nie jest to jakoś strasznie skomplikowane.

Gotowy zestaw do monitoringu do samodzielnego montażu, gdzie kupić?

Post: 21 cze 2017, o 05:42
autor: niziołek27
Dokładnie. Przy niewielkim zmyśle technicznym, instrukcji i dostępnie do internetu byle laik może coś takiego samodzielnie zamontować :P W najgorszym wypadku po kilku próbach zapłacisz komuś kto zrobi to za was ;)

Gotowy zestaw do monitoringu do samodzielnego montażu, gdzie kupić?

Post: 21 cze 2017, o 07:17
autor: YrebeliantY
Jeżeli są to zestawy na kablu to jest tutaj kwestia przeciągnięcia kabli, podłączenia wszystkiego do urządzeń i odpowiednia konfiguracja która zazwyczaj jest opisana krok po kroku w instrukcji. Nawet dziecko by sobie z tym poradziło :)

Gotowy zestaw do monitoringu do samodzielnego montażu, gdzie kupić?

Post: 21 cze 2017, o 08:01
autor: Tatiana
U mnie niestety nie obyło się bez specjalisty ale to tylko dlatego że był to sprzęt bezprzewodowy i ani ja ani mąż nie znamy się w takim stopniu na komputerze żeby to skonfigurować :P Tak czy inaczej wszystko działa i ma się dobrze. Sprzęt marki orno.